Известие

Collapse
No announcement yet.

Търся си 146

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Търся си 146

Здравейте на всики. Още от малък бях възхитен от една 146-ца, с която ме возиха, тогава чисто нова. В последно време, а и най-вече защото един приятел си взе 166 2.4 JTD отново се сетих за Алфата. Та получих съвет от същия този човек да попитам тук за оферти за 146, защото разбрах, че тук мога да намеря наистина добри предложения, а и най-малкто тук сте, доколкото разбрах, фанатизирани(в най-добрия смисъл) на тази тема.

ами добре дошъл колега, надявам се скоро да се сдобиеш с такъв автомобил какъвто си търсиш...ето ти линк към раздела "ПРОДАВА" във форума, там има някои интересни оферти за теб:
    http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=68
    Огнян Стойнев - Сватбен фотограф

Comment

Аз препоръчвам на Mury алфата.
      Гледана кола е много . Има тема в продава потърси
      Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
      sigpic

Comment

Ами то хубаво, но той дококото виждам я в свалил от продажба...леле станах кривоглед докато прегледам и половината обяви за 146-ца, но за мой гаден късмет всичко, което си харесам е вече продадено и обявите не са актуални

Comment

Абе не я е свалил даже и я е обслужил човека.
          http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=35824&page=2
          Много ми хареса миналата година на феста
          Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

Леле от снимките на Алфата-тоя пич живее много близо до мен. Е ще видим ....

Comment

Дам, колега, от форума е най-добре да вземеш кола...
              На Мъри изглежда перфектна, по всичко личи, че е гледана. И аз бих ти я препоръчал.
              166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
              x145 1.6 boxer

Comment

Трябва обаче да си разкарам първо Вектрата..иначе офертата ми харесва

Comment

Колега ако решиш звънни ми,и ще се разберем да дойдеш да я видиш.Аз вече не живея в Лозенец,но пак съм близо-Бели брези
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                  X